Home
K&S bosbouw | De klimmaterialenspecialist!
 

De nieuwe producten van Edelrid voor 2012!

Edelrid brengt in 2012 prachtige nieuwe producten op de markt: een revolutionaire gordel, snelle klimlijn en de vertrouwde cambiumsaver in een vlot, modern, nieuw jasje. Lees snel verder!

 
Core basic met top

Core en Treecore

REVOLUTIONAIR! Het nieuwe harnas van Edelrid is modulair op te bouwen, volledig naar wens van de gebruiker!

De Core Basic is een simpel, degelijk, licht, functioneel en zeer comfortabel harnas. De Core is standaard voorzien van vier materiaallussen. Men kan een dikke padding toevoegen aan de gordel voor meer comfort en een 'stijvere' ondersteuning.

Zodra men op de Core de losse D-ringen set bevestigd, tovert u de Core om tot een werkpositioneringsgordel met een zeer goede fit. Doordat de D-ringen op twee verschillende posities geplaatst kunnen worden, kunt u de Core naar uw eigen lichaamsbouw zo comfortabel mogelijk instellen. De Sliding D kit maakt van de Core de comfortabele Treecore. De kit voorziet in twee bruggen: een vaste verbinding tussen de beenbanden en een instelbare lange verbinding tussen de D-ringen. Door dit systeem verkrijgt men een uiterst comfortabele zitpositie waaarbij de drukverdeling tussen heup en benen ideaal ingesteld kan worden.

Door de top op de Core te plaatsen verkrijgt men een full body werkpositioneringsgordel volledig gekeurd volgens EN 361. Zo heeft u niet alleen een werkpositioneringsgordel, maar tegelijkertijd een goedgekeurd valbeveiligingsharnas met een aanbindpunt zowel aan de voor als de achterzijde. Daarnaast kan men ook nog eens de chest-ascender-kit aan de top verbinden, waardoor er direct een borstascender in het harnas geïntegreerd wordt.

U begrijpt dat de Core een gordel is waar u werkelijk alle kanten mee uit kunt! De verwachte relaesedatum is in de maand mei, echter voor de nieuwsgierigen onder ons kan de Treecore uiteraard al bij ons uitgeprobeerd worden. bent u dan net zo enthousiast over deze gordel als wij, krijgt u een speciaal geschenk bij het plaatsen van een voororder.

 

Treecore sneak preview foto's

  • Beenband
  • Detail D-ring
  • Brug
  • Conecto in de brugverbinding
  • D-ringen
  • core 074JPG
 
Edelrid cambiumsaver Bicolor

Cambiumsaver Bicolor

Nieuw design van vertrouwt ontwerp: de nieuwe kleuren van de cambiumsavers van Edelrid zorgen voor nog betere zichtbaarheid vanaf de grond.

De bekende witte cambiumsaver met oranje stuk blijft ook in het assortiment, echter voor nog meer duidelijkheid komen daar nu twee kleuren bij: groen en blauw. De grote ring heeft dezelfde kleur als de sling, de kleine ring is zwart waarbij een deel van de sling ook zwart is. Zo zijn de kleine en grote ring zelf ook gemakkelijk te herkennen vanaf de grond tussen dichte begroeiïng.

 

Hornet 11,0 mm

Hornet

Edelrid was al gekend om haar goede boomklimlijn van 12,3 mm, nu komt er ook nog een 11,0 mm lijn bij!

De Hornet is een bijzonder lichte, relatief zachte en gladde beweegbare lijn met een uitstekende knoopbaarheid. Ondanks de dunne diameter ligt hij goed in de hand met een stevige grip. De compact geweven polyester mantel verzekerd goede hanteerbaarheid. Hij is speciaal ontworpen om met klimknopen te werken zonder dat er mantelverschuiving optreed.

Verkrijgbaar in twee kleuren:
Groen - grijs
Oranje - grijs

 Terug
Geplaatst: 16-12-2011 15:29:32

Reacties

At last, sooenme comes up with the "right" answer!

At last, sooenme comes up with the "right" answer!20-08-2016 04:35

Felt so hopeless looking for answers to my quseuions...tntil now.

Felt so hopeless looking for answers to my quseuio20-08-2016 00:00

Inegilltence and simplicity - easy to understand how you think. http://qhwwnc.com [url=http://fgsbucwhixc.com]fgsbucwhixc[/url] [link=http://hireyq.com]hireyq[/link]

Inegilltence and simplicity - easy to understand h21-05-2016 22:06

All of these articles have saved me a lot of heeshcaad.

All of these articles have saved me a lot of heesh21-05-2016 02:51

Your story was really inifomatrve, thanks!

Your story was really inifomatrve, thanks!20-05-2016 13:13

in the comments at Eunomia, these statements do not mean what you take them to mean. The difference between a 19th century philosopher talking about the authority and right of the state and a totalitarian isn't simply the difference between rhetoric and imenampntetiol. It involves an entirely different concept of what the state is for.

in the comments at Eunomia, these statements do no19-05-2016 06:21

Reactieformulier