Home
K&S bosbouw | De klimmaterialenspecialist!
 

Verhuren van materialen en machines

Bij K&S Bosbouwmaterialen kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van uw materialen, maar ook voor het huren van diverse materialen en machines. Onderstaand treft u een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Heeft u interesse in het huren van materialen of machines, neem dan contact met ons op via verhuur@ksbosbouw.be.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Penetrometer

De penetrometer wordt gebruikt om de mate van bodemverdichting te testen.

Prijs per dag: € 30,00
Prijs per werkweek: € 135,00
Prijs per volledige week: € 180,00
Huurwaarborg: € 300,00

 

GRCS

Het Good Rigging Control System zorgt voor een aanzienlijke arbeidsverlichting en maakt dynamisch afvangen een stuk plezanter. Ook het opspannen van lijnen en takken, het hijsen van lasten en het gebruik in speedline-systemen is mogelijk. De krachtsoverbrenging heeft een verhouding van 1:44. Het systeem is een complete set, betaande uit: winch, bolder, bevestiging voor de winch / bolder en spanner voor de band.

Prijs per dag: € 75,00
Prijs per werkweek: € 337,50
Prijs per volledige week: € 450,00
Huurwaarborg: € 500,00

 

Resistograaf

Een resistograaf gebruikt men voor het meten van de weerstand van het hout. Zo kan men slechte / zwakke plekken en holtes in het hout ontdekken. De weerstand van de boornaald wordt gemeten waarna er een grafische tekening van de weerstand op waspapier afgedrukt wordt. Standaard worden 15 vellen waspapier per dag meegeleverd.

Prijs per dag: € 200,00
Prijs per werkweek: € 800,00

Huurwaarborg: € 500,00
Breuk boornaald: € 12,50 per stuk
Meerprijs extra waspapier: € 0,50 per stuk