Home
K&S bosbouw | De klimmaterialenspecialist!
 

Petzl ZigZag

Petzl ZigZag nu uit voorraad leverbaar bij K&S

NIEUW! Zeer innovatief systeem van Petzl: de ZigZag. De techniek komt overeen met de traditionele prussikknoop, waardoor deze gemakkelijk te bedienen is en een vertrouwd gevoel geeft. De ontgrendeling is op een veermechanisme gemonteerd wat grote precisie geeft bij het aantrekken en lossen van de ZigZag. Door de druk op de ontgrendeling aan te passen kan men de snelheid van de afdaling regelen.

 

 

Zigzag bediening

De wrijvingsschakels remmen geleidelijk af en zorgen zo voor vloeiende bewegingen. De onderliggende katrol is voorzien van waterdichte kogellagers en zorgt voor een vlotte doorvoer van de lijn. Aan de onderzijde bevind zich een swivel om het apparaat altijd in de juiste positie te houden.

 

ZigZag bediening

Voor meer duurzaamheid is gekozen voor een stalen constructie. Voor de connectie met de andere zijde van de lijn is een oog aan de bovenzijde voorzien.

 

ZigZag in gebruik

Eigenschappen:

  • Alleen te gebruiken in 'Double Rope Systeem'
  • Diameter lijn: 11,5 tot 13 mm
  • Compatibel met halfstatische lijnen (EN1891, type A)
  • Gewicht: 320 gram

 

 

ZIGZAG in gebruik

De ZigZag is ook te bestellen op onze webshop.

 Terug
Geplaatst: 06-02-2013 15:00:00

Reacties

That inghist would have saved us a lot of effort early on. http://ahhdeyowisp.com [url=http://mpkaestx.com]mpkaestx[/url] [link=http://ruyvloxb.com]ruyvloxb[/link]

That inghist would have saved us a lot of effort e25-08-2016 10:35

I am totally wowed and preeprad to take the next step now. http://kgndnmhfao.com [url=http://ybrxolsccq.com]ybrxolsccq[/url] [link=http://kgsuqkancoz.com]kgsuqkancoz[/link]

I am totally wowed and preeprad to take the next s22-08-2016 12:13

What I find so inineesttrg is you could never find this anywhere else.

What I find so inineesttrg is you could never find19-08-2016 23:51

Super cute! I'm planning on mkanig my son some pjs. He's very tall for his age and I can no longer find pjs for him in the cute boy fabrics. Thank you for sharing! I'm pinning this for reference....Followed you over from Southern Institute. :)

Super cute! I'm planning on mkanig my son some pjs22-08-2015 12:53

Reactieformulier